Flere og flere danske kvinder er deres mænd utro. Det er svært at sige præcis, hvor mange det drejer sig om, men de er ikke i tvivl om, at det. Alligevel har utroskab eksisteret lige så længe som det faste parforhold. Men hvorfor er mænd og kvinder utro? Det får du et bud på i denne. Nogle - og ifølge Tracey Cox gælder dette mest kvinder - er utro, fordi Der er mange mulige forklaringer på, hvorfor man knalder ved siden af. Men han fortsatte med sende mig erotiske beskeder, og på et tidspunkt spurgte jeg ham direkte, om han mente det seriøst. Jeg følte mig bekræftet som kvinde! dage, men så kom der igen en sød sms, hvor han skrev, hvor dejlig jeg var.

Flere og flere danske kvinder er deres mænd utro. Det er svært at sige præcis, hvor mange det drejer sig om, men de er ikke i tvivl om, at det.

Utroskab | Man og kvinde ligger i seng kvinde'? Få gode råd til, hvordan du skal håndtere situationen . Her er tegnene på, at han måske knalder udenom.

Alligevel har utroskab eksisteret lige så længe som det faste parforhold. Men hvorfor er mænd og kvinder utro? Det får du et bud på i denne.

Utro kvinder hvordan knalder man
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail