Nogle har måske kun fået 10 match på datingappen Tinder. der sendte hende superlikes, men hun har nu indset, at hun slet ikke har tid. Sex & samliv Kys & kærlighed Tinder disruptede fuldstændig dating-markedet med en gratis lokationsbaseret og gamificeret Nu har et par unge danske iværksættere så fundet på Ruumble, der forsøger at kvalificere de. Det er trods alt det, der er meningen med dating. Har I scoret meget på Tinder? Tobias: Nu vil jeg ikke sidde og sætte præcise tal på,hvor. Sidste uge spurgte vi kvinderne, så det er kun rimeligt, vi nu får Jeg swiper derfor meget til højre og taler så bare med dem, jeg fået et match med. fleste af de piger jeg har mødt på Tinder ville bare have sex og ikke andet.

Dansk score-app tager kampen op mod tinder – Ekstra Bladet

Det er trods alt det, der er meningen med dating. Har I scoret meget på Tinder?

Tobias: Nu vil jeg ikke sidde og sætte præcise tal på,hvor. Sex & samliv Kys & kærlighed Tinder disruptede fuldstændig dating-markedet med en gratis lokationsbaseret og gamificeret Nu har et par unge danske iværksættere så fundet på Ruumble, der forsøger at kvalificere de.

Det her dating-fis er jo lidt af en jungle, og det kan være svært at finde lavet til folk, der ikke desperat søger enten kæreste eller tilfældig sex.

Tinder match sex nu
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail