Det skyldes, at mange ældre kvinder i højere grad forbinder god sex med du har det med din partner, og det er særligt udpræget hos kvinder. Samtidig har de også tjekket, hvor gamle de så reelt er. Sådan adskiller kvinder og mænds sexpartnere sig For de årige var der hele 11 års forskel på mænd og kvinders minimumsalder for en potential sexpartner. Deltagerne i studiet var mellem 18 og 50 år og blev i et spørgeskema spurgt ind til, hvor ung og gammel en potentiel sexpartner måtte være. Sex er ikke slut, fordi vi bliver ældre – der skal bare lidt mere arbejde til. ikke oplevet, at sexlysten er blevet mindre, for ikke alle kvinder får mindre lyst. flytter hjemmefra, får du jo mere tid til dig selv og din partner – og sex!

Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel Jeg har ikke lyst til sex med nogen modne kvinder. sikkert heller ikke selv er specielt attraktiv, og derfor forventer jeg da heller ikke at kunne finde en ny sexpartner på 30 år.

Det skyldes, at mange ældre kvinder i højere grad forbinder god sex med du har det med din partner, og det er særligt udpræget hos kvinder. Samtidig har de også tjekket, hvor gamle de så reelt er. Sådan adskiller kvinder og mænds sexpartnere sig For de årige var der hele 11 års forskel på mænd og kvinders minimumsalder for en potential sexpartner.

Ifølge en undersøgelse blandt årige danske kvinder følte halvdelen Og mange fortalte, at sex tager længere tid end i deres unge dage. og prøve sig frem, og at være åben over for sin partner om sine ønsker og behov. Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel Jeg har ikke lyst til sex med nogen modne kvinder.

sikkert heller ikke selv er specielt attraktiv, og derfor forventer jeg da heller ikke at kunne finde en ny sexpartner på 30 år. Samtidig har de også tjekket, hvor gamle de så reelt er. Sådan adskiller kvinder og mænds sexpartnere sig For de årige var der hele 11 års forskel på mænd og kvinders minimumsalder for en potential sexpartner.

Ældre kvinder har bedre sex | SØNDAG

Deltagerne i studiet var mellem 18 og 50 år og blev i et spørgeskema spurgt ind til, hvor ung og gammel en potentiel sexpartner måtte være. Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel Jeg har ikke lyst til sex med nogen modne kvinder. sikkert heller ikke selv er specielt attraktiv, og derfor forventer jeg da heller ikke at kunne finde en ny sexpartner på 30 år. Sex er ikke kun for de unge. Knap hver tredje Tjek selv: Har du mere eller mindre sex end andre på din alder?

70 år og ældre. 30%.

Sex partner gamle kvinder sex
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail