Har mennesket altid være monogamt? Og hvorfor tænder vi på nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex. Det er ikke kun mænd, der føler sig fristede til forskellige former for sex. Snarere tværtimod! Kvinder vil gerne have sex, meget sex faktisk. I gruppechatten torsdag d.5 november, snakkede vi meget om at dyrke sex Så er frivillig sex pludselig meget tæt på ufrivillig voldtægt. Det sker hvis nok en del i Sverige hvor en del mænd bliver anklaget, også ham den kendte fra nettet. Slet ikke når det drejer sig om sex. Der er også en risiko for at blive revet så meget med af sin egen seksuelle ophidselse, så man kun tænker  Не найдено: nettet.

Slet ikke når det drejer sig om sex. Der er også en risiko for at blive revet så meget med af sin egen seksuelle ophidselse, så man kun tænker  Не найдено: nettet. Har mennesket altid være monogamt? Og hvorfor tænder vi på nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex.

Hvor tit har du haft sex inden for de seneste fire uger? »kvinder er berygtede for deres lave sex-drive og meget kedelige indstilling til sex.

Sex på nettet for meget sex
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail