For nogle piger gør det overhovedet ikke ondt den første gang, for andre kan det gøre ondt. Som udgangspunkt er sex dejligt og rart, når man er klar til det. Der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder kan lide seksuelt. Få nogle praktiske råd til “første gang”. Man kan være 12 eller 20 år den første gang, man har sex. Halvdelen af danske unge har prøvet at bolle, når de er 16 år. Føler du dig selv parat til det? Den første gang, man har sex, er for mange noget angstprovokerende og noget, der er omgæret af mystik. Men sådan burde det slet ikke være.

15 facts om den første gang | Vi Unge

Skal du have sex med en ny mand for første gang? Er du lidt nervøs? Bare rolig, du kan med god grund glæde dig! Her får du 8 gode råd, så du. Det er normalt, at det bløder lidt, første gang du har sex. Det sker, fordi du kan få rifter første gang, du har sex. 2. Tidligere brugte man ordet. For nogle piger gør det overhovedet ikke ondt den første gang, for andre kan det gøre ondt. Som udgangspunkt er sex dejligt og rart, når man er klar til det.

Den første gang, man har sex, er for mange noget angstprovokerende og noget, der er omgæret af mystik. Men sådan burde det slet ikke være. Du husker garanteret din første gang meget tydeligt, men hvad med ham? Læs med, når ni mænd deler søde, sjove historier fra deres seksuelle debut med dig!

og var meget nervøs. Og det var ikke speciel god sex!” – Mads. Der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder kan lide seksuelt. Få nogle praktiske råd til “første gang”.

Den første gang, man har sex, er for mange noget angstprovokerende og noget, der er omgæret af mystik. Men sådan burde det slet ikke være. Det er normalt, at det bløder lidt, første gang du har sex. Det sker, fordi du kan få rifter første gang, du har sex.

2. Tidligere brugte man ordet. For nogle piger gør det overhovedet ikke ondt den første gang, for andre kan det gøre ondt. Som udgangspunkt er sex dejligt og rart, når man er klar til det.

Mand sex første gang
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail