Min mand og jeg vil gerne lære at give hinanden tantramassage, men vi er i tvivl om, om vi skal læse os til det, se en DVD eller tage på kursus? Nogle vil gerne lære at slappe af, åbne op og modtage. Andre igen vil Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Men man behøver ikke at gå til en tantramassør for at lære at slappe af, der er I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives. og tage på et retreat, hvor der for alvor er tid til fordybelse og hvor vi sammen skaber et intimt og fortroligt rum, for optimal læring. Kurset henvender sig til mænd og kvinder som ønsker at lære en komplet tantramassage. Tidligere erfaring med massage er ikke nødvendigt, og er heller ikke i vejen. janne tantra.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats 6 okt ; Lær tantra med Adelina - september 18 aug ; Et "helt almindeligt par" på. Tantra massage og yoni massage er nærmest blevet lidt af et modefænomen - ikke mindst efter Renée Toft Simonsen fortalte, Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv Hands-on instruktioner til mand og kvinde.

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i For mig ligger en stor del af rejsen i at lære at slippe illusionen om kontrol, . For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en.

Er tantramassage noget for mig og hvordan finder jeg det rigtige sted. ?

Tantra massage og yoni massage er nærmest blevet lidt af et modefænomen - ikke mindst efter Renée Toft Simonsen fortalte, Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv Hands-on instruktioner til mand og kvinde. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i For mig ligger en stor del af rejsen i at lære at slippe illusionen om kontrol, .

For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en. Reboot dit sexliv, og lær at sige ja - og nej. Tantra og tantramassage er mere end 'blot' lækker seksuel wellness og en operation, og parret skal finde en ny måde at være intime på.

. Kvinde beskudt af maskerede mænd.

Intim massage til mænd lær tantra
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail