Står du helt af, når talen falder på arrangerede aftaler om erotik med din partner? Når man har en kæreste, er man så heldig, at man kan få sex lige så ofte, man ønsker. Men når man er single, er det en anelse mere besværligt. En læser vil vide, om det er usundt for ham, hvis han afholder sig fra at dyrke sex. Generelt nej, siger forskere. Medmindre. Har mennesket altid være monogamt? Og hvorfor tænder vi på nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex.

Hvis man går på Tinder med det ene formål at få sig et knald, kan man godt rende ind i forviklinger, hvis ens match forventer sig mere af. Mænd har altid lyst til sex og kan altid få rejsning. Eller hvad? Der hersker mange myter omkring mænd og sex, og hvis man tror på dem, så står det skidt til for.

Står du helt af, når talen falder på arrangerede aftaler om erotik med din partner?

Kvinde – få dit livs sex med 8 tips til et sundt underliv

Mænd har altid lyst til sex og kan altid få rejsning. Eller hvad? Der hersker mange myter omkring mænd og sex, og hvis man tror på dem, så står det skidt til for. Står du helt af, når talen falder på arrangerede aftaler om erotik med din partner?

Få masser af inspiration til sanselig og lækker sex i denne guide, hvor to sexologer giver deres bedste bud på vejen til sand nydelse. Af Anette.

Få fisse julesex
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail